Sunday, June 5, 2011

drama pasca final exam part 1

Kepada adik-adik, kakak-kakak, mak-mak, makcik-makcik, awek-awek dan sewaktu dengannya di luar sana. Gua tau korang semua suka melihat keindahan alam di luar rumah atau erti kata lain suka merayap ke lepak-lepak ke apa. Almaklonglah kalau kat Malaysia sekarang ni tengah cuti sekolah jadi hati dah meronta-rota nak merayap.

Pastikan waktu korang keluar rumah tu bawak handbag yang saiz dia agak gedabak. Beg polkadot pun takde hal asal saiz agak bagak. Beg sekolah yang ada gambar Ben 10 pun stailo jugak. Ok tak. Kalau gua nampak dari jauh memang gua shoot kepala korang pakai sniper.

Pasaipa gua suruh hangpa semua ni bawak beg besar-besar? Pasal nanti senang la sikit korang nak standby bawak alkali 2, 3 botol. Yelah kalau ada lahabau yang simbah asid kat muka korang nanti senang la sikit korang nak neutralkan muka korang pakai alkali yang korang bekalkan dari rumah. Takde la muka korang jadi macam zombi, atlease jadi macam muka Kak Limah pun dah cukup buat muka korang femes.

Selamat mencuba!




***




Gua rasa esok waktu exam cardio gua nak belah dada keluarkan jantung gua buat panduan untuk menjawab paper cardio. Percayalah, benda ni bakal menjadi fenomena dan ikutan samdol-samdol lain yang follow jejak langkah gua.

kah kah kah



xaaax

2 comments:

  1. okay bro you're back! haha
    nice post untuk Jun ni -.-

    ReplyDelete